Behandelingen

Traditionele Thaise Massage

Deze vorm van massage wordt ook wel Yoga massage genoemd welke revilitaseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is. De energielijnen worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden uitgerekt. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Traditionele Thaise massage is een unieke manier om je weer vitaal en fit te voelen.

Aroma olie massage

Een zachte massage om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen worden via strijkingen en knedingen weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen. Aan te raden voor wie kiest voor een ontspannende wellness ervaring.

Kruidenbundel massage

Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt als onderdeel van traditionele massages. Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden zoals onder andere koriander, lavendel en verse gember wordt gebonden in een linnen doek.  De kruidenstempel wordt met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie.

Hoofd, rug- en schouder  massage

Een stevige massage waarbij de spieren in de rug, nek en schoudergordel losgekneed worden. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen losgooien.

Voetreflex therapie 

Thaise Voetreflexologie is een verkwikkende behandeling van de voeten en onderbenen, dat sterk beïnvloed werd door de Chinese vorm van voetreflexologie die duizenden jaren oud is. Deze behandeling is uitermate geschikt voor klachten als migraine, vermoeidheid, stress, mentale spanningen, hoofdpijn en lusteloosheid. Het is een helende kunst waarbij gebruik gemaakt wordt van druk op reflexpunten op de zolen van de voeten die corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels. Stimulatie van deze reflexpunten bevordert het natuurlijk genezingsproces, activeert de energiedoorstroming en zorgt voor een heerlijke ontspanning.